Na Sajmu automobila prodato 240 vozila

Bez autora
Oct 17 2011

Na Sajmu automobila „Auto Show - Novi Sad“ prodato je oko 240 vozila, što je za 20 odsto više nego prošle godine, saopštili su organizatori. Kupci su automobile mahom uzimali na lizing, a prosečna cena kupljenog vozila je 12.000 evra. Kako je saopšteno, zabeležena je i odlična prodaja ekskluzivnijih modela, odnosno onih koji su najskuplji na tržištu.Organizatori navode da će pravi poslovni rezultati biti narednih dana kada se očekuje realizacija sklopljenih predugovora o prodaji. Najskuplje izloženo vozilo bio je „mercedes cls 350 cdi 4m be“ sa cenom od 91.990 evra, dok je najjeftiniji „punto klasik“, koji je uz zamenu staro za novo koštao 6.199 evra.

Na Sajmu automobila prodato 240 vozilaNa Sajmu automobila „Auto Show - Novi Sad“ prodato je oko 240 vozila, što je za 20 odsto više nego prošle godine, saopštili su organizatori.

Kupci su automobile mahom uzimali na lizing, a prosečna cena kupljenog vozila je 12.000 evra. Kako je saopšteno, zabeležena je i odlična prodaja ekskluzivnijih modela, odnosno onih koji su najskuplji na tržištu. Organizatori navode da će pravi poslovni rezultati biti narednih dana kada se očekuje realizacija sklopljenih predugovora o prodaji.

Najskuplje izloženo vozilo bio je „mercedes cls 350 cdi 4m be“ sa cenom od 91.990 evra, dok je najjeftiniji „punto klasik“, koji je uz zamenu staro za novo koštao 6.199 evra.

Posetioci Sajma automobila su u prethodnih pet dana imali prilike da premijerno vide 31 model.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik